Oppstart av regionale cupkonkurranser fra 1. august!

30. Jun 2020

Regjeringens beslutning om full gjenåpning av barne- og ungdomsidretten 1. august åpner opp for gjennomføring av regionale cupkonkurranser for barn og ungdom opp til 19 år. Det betyr at arrangørklubber nå kan starte planleggingen for oppstart av konkurranseaktivitet fra 1. august, gitt at smittesituasjonen fortsatt er under kontroll.

Norges klatreforbund er trygg på at klubbene vil fortsette det gode arbeidet med å etterleve de smittevernsfaglige rådene som til enhver tid er gjeldende, og ved eventuelle justeringer i smittevernsanbefalinger for klatring og smittevernsveilederen for idrett.

Norges klatreforbund henstiller derfor foreldre, trenere, og andre voksne om å opprettholde og etterleve smittvernsrådene, inkludert bestemmelsene om en meters avstand for alle over 19 år og gode hygienetiltak i forbindelse med gjennomføring av konkurranser. Arrangører som ønsker råd og veiledning på hvordan gjennomføre konkurranser innenfor gjeldene smittefaglige råd, kan ta kontakt med fagansvarlig for nasjonale og regionale konkurranser i NKF Siss.Klev@klatring.no

For mer informasjon om regionale cupkonkurranser se her 

Relaterte artikler

01. Sep 2020

Gladmelding! Påmelding til høstens nasjonale konkurranser.

Gitt at smittesituasjonen er under kontroll i oktober og november, vil høstens norgescupkonkurranser i led og Norgesmesterskapet i led, speed- og paraklatring 2020 bli arrangert etter planen. Det vil naturlig bli noe annerledes rammer enn hva vi er vant til og i noen sammenhenger konkrete endringer.

28. Aug 2019

Stemningsrapport fra junior-VM i Arco

Vi kan rapportere om god stemning i laget i fantastiske Arco. Dagene går til konkurranser i led, buldring og speed, trening i Brixen, der noen av våre skal delta i EM buldring om ikke mange helger.

  • Samarbeidspartnere:
  • Beal
  • Y&Y
  • La Sportiva
  • Bridgedale
  • Eterni
  • Thon Hotels
  • Stiftelsen Vi
  • Rent særforbund
  • Gjensidige forsikring