Framsiden

 

Våre samarbeidspartnere
 
 
 
 
 

 

Magasinet Klatring

 

 

 

Norges klatreforbund
 

Besøk og postadresse: 

Postboks 5000

0840 Oslo

klatring@klatring.no

<< Tilbake

 

 

 

Magnus Midtbø legger sin internasjonale konkurransekarriere på hylla

Foto: Anders Fjellheim. Magnus Midtbø toppet finaleruta og vant sin 13. kongepokal i NM 2016 i Orkanger.

 

Etter 16 suksessrike år som konkurranse klatrer legger Magnus Midtbø sin internasjonale konkurransekarriere på hylla. Medaljer i både World Cup, World Games (tidligere uoffisielle OL i klatring), VM-gull som junior og vinner av til sammen 13 kongepokaler over et tiår er bare noe av det Magnus har oppnådd gjennom årene.

Magnus var i valget om å satse frem til OL i Tokyo 2020. Treningstilbudet gjennom Olympiatoppen har vært bra for Magnus og kapasitetsmessig hadde han gode forutsetninger for å lykkes med en svært krevende satsning.

 

En slik satsing krever imidlertid overskudd på alle nivåer, og Magnus har på en moden måte konkludert med at overskudd og tid som kreves for dette ikke er tilgjengelig.

 

Magnus har betydd utrolig mye for norsk klatrings utvikling, konkurranseklatremiljøet i Norge og internasjonalt, både som inspirator og på andre måter.

 

Fremover kommer Magnus til å fokusere på å klatre ute og den store jobben med å gjøre Oslo Klatresenter til et anlegg som kan hjelpe fremtidige norske klatrere å nå et internasjonalt nivå. Vi håper på et fortsatt godt samarbeid med Magnus og at vi fortsatt får se ham i NM og Norgescup i mange år fremover.

 

Norges klatreforbund ønsker Magnus lykke til med sin fremtidige karriere og hans arbeid med Oslo Klatresenter. Vi vil takke Magnus for spenningen og gleden han har gitt oss gjennom mange år og for at han har vært en fantastisk ambassadør for norsk klatring i løpet av sin aktive karriere.

 

Styret og administrasjonen i

Norges klatreforbund