Framsiden

 

Våre samarbeidspartnere
 
 
 
 
 

 

Magasinet Klatring

 

 

 

Norges klatreforbund
 

Besøk og postadresse: 

Postboks 5000

0840 Oslo

klatring@klatring.no

<< Tilbake

 

 

 

Klatringens Dag 2017

Klatreforbundet arrangerer Klatringens Dag i år igjen! Mer informasjon finner du med å trykke her.

 

På Klatringens Dag inviterer klubben folk til en klatredag på et lokalt klatrefelt utendørs. Arrangementet skal være lavterskel for deltakerne, og frivillige fra klubben stiller som sikrere, eller hjelper folk med å henge opp topptau, peke ut kule ruter eller lignende.

 

Trykk her for å melde på din klubb!

 

 

Dagen er en fin anledning til å introdusere inneklatrere til uteklatring, for å rekruttere nye medlemmer til klubben og for å ha en koselig dag ute sammen. Klubben velger selv dato de ønsker å ha arrangementet på, melder seg på via påmeldingsskjema og markedsfører arrangementet sitt gjennom sine kanaler.

 

 

Retningslinjer:

  • Arrangementet må være utendørs. Om det skulle bli dårlig vær er det selvfølgelig greit å flytte arrangementet inn, men i utgangspunktet må det være planlagt å ha det ute i friluft.
  • Klubben må melde seg på via påmeldingsskjema for å få t-skjorter, buff og støtte. Mottar vi påmeldingen senere enn 3 uker før arrangementet skal være kan vi ikke garantere at vi får sendt t-skjorter og buffer i tide. 
  • Støtte på 3 000 kr blir utbetalt i etterkant, når klubben har sendt inn en kort rapport på gjennomført dag. Siste frist for å levere inn rapport og få utbetalt støtte er 15. desember.
  • Når dagen er gjennomført må klubben sende inn et avsnitt hvor dere forteller om hvordan dagen har gått, og legge ved minimum 2 bilder vi kan publisere på våre sider.