Framsiden

 

Våre samarbeidspartnere
 
 
 
 
 

 

Magasinet Klatring

 

 

 

Norges klatreforbund
 

Besøk og postadresse: 

Postboks 5000

0840 Oslo

klatring@klatring.no

<< Tilbake

 

 

 

BMC internasjonale samling, Cornwall 13.- 20. mai 2017

Vil du representere Norges Klatreforbund på BMC sin internasjonale samling i Cornwall 13.-20. mai? BMC’s internasjonale samling gir deg muligheten til å oppleve britisk tradklatring og treffe klatrere fra hele verden.

Det Britiske Klatreforbundet, BMC, arrangerer hvert år en internasjonal samling med klatrere fra hele verden. Samlingen veksler mellom vinter- og sommersamling og har som mål å markedsføre klatring i Storbritannia og deres unike etikk og tradisjon. 

 

Samlingen holdes på Count House i Cornwall, et 200 år gammel hus på toppen av Cornwall sine fineste granittklippe, Bosigran. Som gjest får du en «all inclusive» klateruke – BMC sørger for alt fra mat til klatrepartner. For å få mest mulig ut av klatringen blir du tildelt en britisk klatreguide med svært god kjennskap til klatringen i Cornwall.

 

Arrangøren krever at alla deltagerne har minst to års erfaring med ledklatring på naturlige sikringer – du skal kunne lede trygt, sette egne og rense andres sikringer.

 

Det eneste vi krever av deg er at du er medlem i en klatreklubb og er en god representant for Klaterforbundet samt at du skriver en rapport med bilder fra uken som vi kan publisere på nettsiden og på NKF sin Facebook side. 

 

Klatreforbundet betaler for deltagaravgift, reise til og fra Cornwall må du dekke selv. Du kan søke støtte inntil kr 5000,- for å dekke reise og deltakeravgift gjennom fjellfondet.

 

Påmeldingfrist: 17. februar. 

 

Søknadsskjema

 

Foto: Don Sargeant